Kom stage lopen bij Smartphonehoesjes.nl

Wij zijn altijd op zoek naar jonge talenten die kennis op willen doen en van toegevoegde waarde willen zijn op onze verschillende afdelingen. Lijkt het jou wat om on the job mee te draaien en jezelf razendsnel te ontwikkelen? Check dan snel de mogelijkheden bij Zev via recruitment@smartphonehoesjes.nl of bel 033 - 433 20 11.

Tommy

Werkzaam als stagiair op onze B2B afdeling.

"Binnen 2 maanden werden al mijn verwachtingen waargemaakt!"

Op 13 mei 2019 begon ik met mijn stageperiode bij smartphonehoesjes.nl, waar ik ontzettend naar uitkeek. Binnen 2 maanden werden al mijn verwachtingen waargemaakt en heb ik zelfs een baantje aangeboden gekregen om in de zomermaanden de binnendienst te ondersteunen als Inside Sales Executive. Het leukste aan mijn stage vind ik de werksfeer, het in contact komen met klanten en niet te vergeten de talloze potjes FIFA in mijn pauze. Ik kan je vertellen dat ik ook hierin een stuk beter ben geworden.

Samuel

Werkzaam als stagiair op onze Development afdeling.

"Dankzij de goede begeleiding was mijn stage ontzettend leerzaam!"

Op 4 februari 2019 begon ik aan mijn stageperiode bij smartphonehoesjes.nl. Hier heb ik 16 weken lang gewerkt als Stagiaire Front-end Developer en lag mijn focus voornamelijk op het onderzoeken en uitwerken van verschillende verbeterpunten. Deze periode is aan beide kanten enorm goed bevallen waardoor ik een zomerbaan aangeboden kreeg om langer te blijven werken. In deze tijd ga ik fulltime werken als Front-end Developer. Het leukste aan mijn stage vond ik de gezellige werksfeer en de collega’s. Daarnaast werd ik goed begeleid wat ervoor zorgde dat mijn stage ontzettend leerzaam was!

Kom jij stage bij ons lopen?

Ben je enthousiast geworden van de verhalen van onze stagiairs, en zie jij het wel zitten om ook bij ons stage te komen lopen? Neem dan snel contact op met Zev via recruitment@smartphonehoesjes.nl of 033 - 433 20 11.

Solliciteer nu