Kom stage lopen bij Smartphonehoesjes.nl

Klik op 'vacatures' om een totaal overzicht te zien van de openstaande vacatures van dit moment. Zit jouw ideale stageplek er niet tussen? Dan kijken we graag samen naar eventuele mogelijkheden. Neem dan vooral contact op met onze recruiter Colin Kosterman. Dit kan via recruitment@smartphonehoesjes.nl.

Tommy

Werkzaam als stagiair op onze B2B afdeling.

"Binnen 2 maanden werden al mijn verwachtingen waargemaakt!"

Op 13 mei 2019 begon ik met mijn stageperiode bij smartphonehoesjes.nl, waar ik ontzettend naar uitkeek. Binnen 2 maanden werden al mijn verwachtingen waargemaakt en heb ik zelfs een baantje aangeboden gekregen om in de zomermaanden de binnendienst te ondersteunen als Inside Sales Executive. Het leukste aan mijn stage vind ik de werksfeer, het in contact komen met klanten en niet te vergeten de talloze potjes FIFA in mijn pauze. Ik kan je vertellen dat ik ook hierin een stuk beter ben geworden.

Samuel

Werkzaam als stagiair op onze Development afdeling.

"Dankzij de goede begeleiding was mijn stage ontzettend leerzaam!"

Op 4 februari 2019 begon ik aan mijn stageperiode bij smartphonehoesjes.nl. Hier heb ik 16 weken lang gewerkt als Stagiair Front-end Developer en lag mijn focus voornamelijk op het onderzoeken en uitwerken van verschillende verbeterpunten. Deze periode is aan beide kanten enorm goed bevallen waardoor ik een zomerbaan aangeboden kreeg om langer te blijven werken. In deze tijd ga ik fulltime werken als Front-end Developer. Het leukste aan mijn stage vond ik de gezellige werksfeer en de collega’s. Daarnaast werd ik goed begeleid wat ervoor zorgde dat mijn stage ontzettend leerzaam was!

Tijmen Reus

Tijmen

Werkzaam als stagiair op onze Design afdeling.

"’Hoe tof is het om je eigen designs terug te zien in de wereld’’

Op 2 september begon ik aan mijn stageperiode van een half jaar bij smartphonehoesjes.nl. Ik werd goed begeleid zodat ik de programma’s en de werkwijze snel leerde kennen. Ook keek ik samen met mijn stagebegeleider naar opdrachten die bij mij passen en waar ik het meeste energie van kreeg. Hierdoor hebben we samen een leerzame stage gecreëerd met steeds meer verantwoordelijkheden. Ik vond het vooral heel leuk om mijn eigen designs terug te zien in de wereld. Dit alles, naast de potjes pingpong en borrels, heeft mijn tijd bij smartphonehoesjes top gemaakt.

Fleur

Werkzaam als stagiair op onze Marketing afdeling

"Hoe tof is het om te werken bij een groeiende e-commerce speler"

Op 10 februari 2020 begon ik met mijn stage bij Smartphonehoesjes.nl waar ik ontzettend veel zin in had! Ik heb gekozen voor Smartphonehoesjes.nl omdat dit één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven is van Nederland. Het leek mij super vet om hier onderdeel van te zijn, mee te groeien, en bij te dragen aan successen. Ik liep stage op de afdeling Marketing waar ik me voornamelijk bezig hield met e-mail marketing. Mijn grootste doel was om mij te specialiseren op dit gebied van marketing, doordat ik echt onderdeel was van het team heb ik me enorm kunnen ontwikkelen en is dit doel ook daadwerkelijk behaald.''

Travis

Werkzaam als stagiair op onze Content afdeling.

‘’Mijn allereerste stage was een groot succes!’’

Waarom ik voor smartphonehoesjes.nl heb gekozen is omdat ik in mijn stage hier veel zou gaan werken met Photoshop, dat is iets wat wat minder aan bod komt tijdens mijn opleiding. Nu het einde van mijn stageperiode in zicht is kan ik mijzelf stiekem wel een photoshop pro noemen. Door de duidelijke uitleg en hulp van mijn collega’s had ik alle werkzaamheden eigenlijk vrijwel snel onder de knie. Kortom, mijn eerste langdurige stage is een groot succes geweest!

Tom

Werkzaam als stagiaire op onze Marketing afdeling

‘’Zelfs tijdens Corona heb ik mijzelf kunnen blijven ontwikkelen!’’

Op 10 februari begon ik met stage lopen op de marketingafdeling. De eerste 3 weken op kantoor waren een leuke ervaring. Ik werd goed begeleid en leuk ontvangen door iedereen. Toen kwam het coronavirus en werd het advies dat iedereen thuis moest gaan werken. Dus werd het stage lopen vanuit huis. Dat werd heel goed opgepakt en ik kon mijn stageopdrachten en werkzaamheden “gewoon” vanuit huis blijven doen. Er wordt ook al ben je stagiaire, serieus naar je geluisterd! Het is vanuit beide kanten goed bevallen, dus heb voor de zomermaanden een baan aangeboden gekregen. Het is en het wordt een leuke en leerzame ervaring!

Jamie

Werkzaam als stagiaire op onze Design afdeling.

‘’Mijn stage hier was ontzettend leerzaam!’’

Op 3 februari begon ik aan mijn stageperiode van een halfjaar bij smartphonehoesjes.nl. Aangezien ik al een bijbaan had was ik al bekend met smartphonehoesjes.nl. Het is een jong bedrijf met veel mogelijkheid voor persoonlijke en professionele groei. Dit in combinatie met de leuke werksfeer binnen het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat ik zonder twijfel hier mijn stage wou uitvoeren.Of ik gegroeid ben? Absoluut! Samen met mijn stagebegeleider hebben we een leerzame stageperiode gecreëerd waarbij ik mijzelf meer heb mogen en kunnen ontwikkelen.

Jesse

Werkzaam als stagiair op onze B2B afdeling

‘’Ondanks de rare tijd met Corona een leerzame en toptijd gehad bij SH!’’

25 november 2019 was mijn eerste stage dag en toch is dit altijd even wennen, maar dit gevoel werd al snel weggenomen door de warme sfeer en gezelligheid. Ik was opzoek naar een stage waar je met een leuk en gezellig team werkt, waar je veel kon leren in de richting van mijn opleiding en waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De verwachtingen die ik hierbij had zijn zeker uitgekomen! Wat ik persoonlijk heel gaaf vond tijdens mijn stage en waar ik SH ook voor wil bedanken is dat ik naar Brussel mocht samen met mijn stagebegeleider Yuri om een klant te bedienen in de uitrol van telefoonhoezen. De pauzes ga zal ik nooit vergeten met alle FIFA potjes die ik samen met mijn collega’s heb gespeeld!

Kom jij stage bij ons lopen?

Ben je enthousiast geworden van de verhalen van onze stagiairs, en zie jij het wel zitten om ook bij ons stage te komen lopen? Neem dan snel contact op via recruitment@smartphonehoesjes.nl of 033 - 433 20 11.

Solliciteer nu