Wat kun je verwachten?

Yes, te gek! Je hebt bij ons gesolliciteerd op een van de functies óf een open sollicitatie opgestuurd. Om je niet voor verrassingen te laten staan, hebben we hier kort geschetst wat je kunt verwachten van je sollicitatieprocedure bij Smartphonehoesjes.nl.

1. Reactie op jouw sollicitatie

Nadat wij jouw CV en motivatie (mag ook zeker per video!) hebben ontvangen streven we ernaar om je binnen 5 werkdagen te informeren of we over gaan tot een kennismaking of dat je je geluk, voor nu, helaas bij een andere organisatie moet zoeken. Met de nadruk op voor nu, want wij sluiten niet uit dat we in de toekomst natuurlijk wel een match kunnen vormen.

 

2. Uitnodiging kennismakingsgesprek

Wanneer we onder de indruk zijn geraakt van jouw CV en motivatie word je telefonisch uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor met Zev (Corporate Recruiter). Vervelend om tijdens kantoortijden op gesprek te komen omdat je bijvoorbeeld nog in een andere baan zit? Geen probleem, in overleg zijn er genoeg mogelijkheden om buiten kantoortijd af te spreken.

Eenmaal op kantoor krijg je van ons een kop koffie (thee of water mag ook) waarbij Zev zichzelf uiteraard eerst even voorstelt. Vervolgens vertelt hij in het kort hoe Smartphonehoesjes.nl is ontstaan en waarom je er echt wilt komen werken. Daarna stel jij jezelf voor en als je zin hebt mag je ook gelijk vertellen waarom de functie en het bedrijf je aanspreken. Tot slot zal Zev nog wat overige vragen aan je stellen en ronden we daarna het gesprek af. We laten jou na het kennismakingsgesprek binnen vijf werkdagen weten of we met jou de procedure willen voortzetten.

3. Het 2e gesprek

Het 2e gesprek zal wederom met Zev zijn en de manager van de afdeling waar jij voor hebt gesolliciteerd. We gaan wat dieper in op de functie-inhoud en wat we van jou verwachten. Wellicht dat een van de eigenaren nog even langsloopt om je een hand te schudden of er zelfs even gezellig bij komt zitten om zijn enthousiasme en passie over Smartphonehoesjes.nl met jou te delen. Je krijgt tijdens het gesprek genoeg ruimte om zelf inhoudelijke vragen te stellen over de functie. Aan het einde van het gesprek geven we je een rondleiding door het kantoor zodat je beeld krijgt van het bedrijf en de collega's die er werken.

4. Meeloop ochtend/middag

Je bent de gesprekken goed doorgekomen, dus wordt het tijd om eens een kijkje te nemen op de afdeling! We vinden het bij Smartphonehoesjes.nl erg belangrijk dat je een bepaald gevoel krijgt bij het bedrijf, het werk en collega's met wie je nauw samen gaat werken. Onze enthousiaste collega's zullen je dan ook met veel plezier en passie de ochtend of middag begeleiden. Voor bepaalde vacatures zal er aan je gevraagd worden om een case te maken.

5. Je komt bij ons werken!

Als de meeloopochtend of middag van beide kanten goed is bevallen, gaan we over op het leukste gedeelte: jou een baan aanbieden! Je hoeft niet per sé voor een 4e keer onze kant op te komen (tenzij je het heel graag wilt), want we hebben het al eerder gehad over de arbeidsvoorwaarden. We stemmen de eerste werkdag met je af en vanaf nu ben je één van de toppers van Smartphonehoesjes.nl!

Welk pad bewandel jij?

“Jonge en gemotiveerde medewerkers en onwijs gezellige borrels.”

Yuri Kuster - Teamleider Binnendienst

“Co-creatie staat centraal.”

Chester Cramer - Teamleider Supply Chain

“Genoeg ruimte om je te ontwikkelen.”

Susan Vaessen - Allround Media Designer

“De ultieme baan. Je krijgt veel vertrouwen en vrijheid.”

Jan-Paul Scholten - Projectmanager

“Een jonge, dynamische onderneming die hard groeit.”

Jonathan van der Beek - Controller

“Heerlijk om bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf te werken waar snel wordt geschakeld om marktleider te blijven.”

Joost Korenhof - Business Development Manager

“Een informeel bedrijf met veel collega's die allen even ambitieus zijn om er samen iets moois van te maken.”

Marc Derksen - HR Adviseur

“Geen enkel project is te klein of te groot.”

Stefan Hooft - Logistiek Manager