Het team van Smartphonehoesjes.nl bestaat inmiddels uit ruim 150 collega’s die elke dag vol ambitie werken aan hetzelfde doel: het creëren van een uitgebreid en uniek aanbod hoesjes en accessoires voor iedereen in Nederland, België en Duitsland. Maar daar stopt het niet bij: onze ambities gaan nog verder over de grens en er staan veel gave projecten op de roadmap.

Zo doen we dat

Met die internationale ambities in ons achterhoofd blijven we continue doorontwikkelen. We bekijken dagelijks waar kansen liggen en streven altijd naar het beste. Méér grote merken, vernieuwende producten en functionaliteiten, personalisatiemogelijkheden en bezorgopties. Dit zijn maar enkele van de vele projecten waar we continue mee bezig zijn.

Samen

Ontwikkelen doen we met zijn allen. Daarom streven we ook op dit vlak naar perfectie. Want tevreden medewerkers betekent een gezellige werksfeer en gezamenlijk doorgroeien. Successen en milestones vieren we ook samen tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrels en te gekke personeelsfeesten die georganiseerd worden door onze actieve feestcommissie.

Navigeren naar

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden, het meest centrale deel van Nederland, en is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het pand heeft de laatste jaren aan de binnenzijde een behoorlijke transformatie ondergaan om het nog meer om te toveren tot een inspirerende werkplek voor elke medewerker.

En wat is jouw talent?

Pas jij in deze ambitieuze, gezellige en unieke werkcultuur? Heb je een sterke persoonlijkheid en zit je vol ambities? Dan ontmoeten wij je graag!

Ontmoet het team

Jonathan van der Beek

Controller

“Een jonge, dynamische onderneming die hard groeit.”

Yuri Kuster

Teamleider Binnendienst

“Jonge en gemotiveerde medewerkers en onwijs gezellige borrels.”

Susan Vaessen

Allround Media Designer

“Genoeg ruimte om je te ontwikkelen waardoor ik met plezier naar mijn werk ga.”

Historie

Smartphonehoesjes.nl is gestart door Martijn Hooft met als doel om voor iedereen betaalbare telefoonaccessoires op de markt te brengen. Zo is hij op 20 jarige leeftijd begonnen met de verkoop van telefoonaccessoires aan kleine resellers. Kort daarna stapt zijn broer Stefan in voor de logistieke ondersteuning. Niet veel later komt zijn broer Marcel erbij en wordt de online webshop gelanceerd. Samen worden zij vaak ‘de gebroeders Hooft’ genoemd, een kreet die tot op de dag van vandaag voortleeft. Smartphonehoesjes.nl verovert dankzij deze unieke samenwerking van drie broers en later ook een aantal gedreven online marketing specialisten binnen korte tijd de online markt voor consumenten.

Ons verhaal

 1. 2011 – Het begin!

  In 2011 wordt Smartphonehoesjes.nl opgericht door Martijn Hooft.

  Al snel voegen zijn twee broers zich ook bij het bedrijf en gaan ze gezamenlijk verder.

  Ieder met zijn eigen specialiteit en ervaring vullen ze elkaar goed aan.

  Iedereen in de familie helpt de broers mee om het bedrijf draaiende te houden.

 2. 2012 – Let’s get serious

  Om alle producten kwijt te kunnen en mensen in dienst te kunnen nemen, verhuist Smartphonehoesjes.nl in 2012 naar het eerste echte pand aan de Olmenlaan in Leusden.

  Smartphonehoesjes.nl blijft maar groeien. Gelukkig gaan er in het pand op de Olmenlaan andere bedrijfjes weg, waardoor we verder kunnen uitbreiden.

 3. 2013 – Een groter pand & Klantenservice afdeling

  Een groter pand

  Er komt steeds meer personeel en aanbod bij, dus tijd voor een groter pand aan de Storkstraat te Leusden.

   

  Klantenservice afdeling

  Hoe meer klanten, hoe meer vragen. Daarom is er in dit jaar een klantenservice afdeling opgezet, waar we sindsdien 6 dagen in de week klaarstaan om alle vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

 4. 2014 – Professionalisering en groei

  Het gehele magazijn wordt voorzien van een professioneel systeem, waardoor alles nog sneller en efficiënter gaat.

  Een eigen fabriek op locatie in China wordt opgericht.

  Vanuit daar wordt een groot gedeelte van het aanbod naar Nederland verscheept.

   

  Professionalisering

  Waar voorheen veel mensen dubbele functies hadden, richt iedereen zich nu op zijn of haar eigen specialisme. De juiste mensen op de juiste plek voor een sterke ontwikkeling in ieder bedrijfsaspect.

 5. 2015 – Late levering & Overname grootste concurrent

  Voor 21:00 uur besteld, vandaag verzonden

  Sinds dit jaar werken we ook ’s avonds door om alle klanten in Nederland en België zo snel mogelijk van een hoesje of accessoire te voorzien.

   

  Overname concurrent Mobielbereikbaar.nl

  Voor een hogere positie op de markt nemen we in dit jaar onze grootste concurrent Mobielbereikbaar.nl over. Dit jaar worden we officieel licentiehouder van een aantal grote merken, zoals Blond Amsterdam, Fab. en Fashionchick. Er is veel vraag naar zakelijke aanbod, dus tijd voor een in-house B2B afdeling. Zo kunnen we al onze zakelijke klanten bedienen met een gepersonaliseerd aanbod.

 6. 2016 – Eigen drukkerij & TV reclame

  Met onze eigen drukkerij maken we het mogelijk om eigen hoesjes te ontwerpen, te bedrukken en aan onze klanten te laten zien.

  Klanten kunnen nu nóg makkelijker een eigen hoesje bij ons ontwerpen.

  Op vrijdagavond 25 november 2016 werd de eerste TV-reclame van Smartphonehoesjes.nl uitgezonden op RTL4.

 7. 2017 – Ook in 2017 hebben we niet stilgezeten

  De webshop www.handyhuellen.de is online en hiermee kunnen we Duitsland ook voorzien van de mooiste en nieuwste hoesjes en accessoires.

  Naast de bekende TV-reclames hebben we nu ook op Radio 538 en Skyradio onze eerste radio reclame uitgezonden.

 8. 2018 – 35+ projecten op de roadmap

  Er staan natuurlijk weer prachtige plannen op de roadmap, waaronder nieuwbouwen! Dit jaar start de nieuwbouw van ons pand in Leusden. We hopen voor het einde van 2019 met onze logistieke afdeling te zijn verhuisd.

 9. 2019 – We gaan verder bouwen aan een sterk Employer Brand

  De afgelopen jaren hebben we een stevige groei doorgemaakt en nu is het tijd om naast de groei verder te bouwen om het leukste bedrijf van Nederland te worden. Dit jaar gaan we verschillende projecten oppakken zoals het samenwerken met bedrijven die zich vrijwillig inzetten voor statushouders en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast gaan we verschillende events bezoeken om de behoeftes in kaart te brengen van de verschillende generaties om daar als bedrijf op in te spelen.