Ontmoet onze collega’s

Kom je werken bij Smartphonehoesjes.nl dan krijg je er een tal van nieuwe collega’s (en vrienden) bij! Een aantal van hen begroeten je alvast hieronder.

Yuri Kuster

Teamleider Binnendienst

“Jonge en gemotiveerde medewerkers en onwijs gezellige borrels.”

“Werken bij Smartphonehoesjes.nl ervaar ik als geweldig! Korte lijnen, de directie staat open voor ideeën en met jouw input wordt ook écht wat gedaan. Daarnaast is het een jonge organisatie waardoor het bedrijf continu in ontwikkeling is en meegaat met de laatste trends & rages.”

Chester Cramer

Teamleider Supply Chain

“Co-creatie staat centraal.”

“Smartphonehoesjes.nl groeit met de dag en ik vind het leuk om daar een aandeel in te zijn. De leuke collega’s en informele werksfeer maken het mogelijk om op een transparante manier met elkaar om te gaan. In teamverband werken is erg fijn en zorgt ervoor dat we het eindproduct elke keer naar een hoger niveau kunnen tillen.”

Susan Vaessen

Allround Media Designer

“Genoeg ruimte om je te ontwikkelen.”

“Smartphonehoesjes.nl geeft mij de kans en ruimte om te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag meer uitdaging heb, mee kan groeien met het bedrijf en met plezier naar mijn werk ga.”

Jan-Paul Scholten

Projectmanager

“De ultieme baan. Je krijgt veel vertrouwen en vrijheid.”

“Grote projecten oppakken, hierin je eigen visie volgen en dat met hele leuke collega's. De cultuur is hier heel ongedwongen, je kunt zo bij de directie langslopen, een kopje koffie drinken en even overleggen. Het is een jonge, professionele maar ook een super relaxte organisatie.”

Jonathan van der Beek

Controller

“Een jonge, dynamische onderneming die hard groeit.”

“Doordat er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief heb ik het gevoel dat ik actief mijn steentje bijdraag aan de harde groei van Smartphonehoesjes.nl. Daarnaast is de sfeer informeel en gezellig waardoor ik met plezier naar mijn werk ga.”

Joost Korenhof

Business Development Manager

“Heerlijk om bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf te werken waar snel wordt geschakeld om marktleider te blijven.”

“We werken elke dag keihard om op hoog niveau te blijven. Ook de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie is zeer positief en er wordt echt naar je geluisterd. Al met al een enorm jong en leuk bedrijf om te werken.”

Marc Derksen

HR Adviseur

“Een informeel bedrijf met veel collega's die allen even ambitieus zijn om er samen iets moois van te maken.”

“Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat geeft mij energie en plezier in mijn werk. Naast het feit dat er hard wordt gewerkt, is er ook voldoende tijd voor ontspanning en plezier tijdens uitjes en borrels. Deze combinatie, hard werken én plezier maken, past enorm goed bij mij.”

Stefan Hooft

Logistiek Manager

“Geen enkel project is te klein of te groot.”

“Het bedrijf is constant aan het innoveren, waar een hoop projecten bij komen kijken die veel uitdaging met zich mee brengen, maar geen project is te klein of te groot. Bovendien is het een gezellig hecht team en dat wordt gestimuleerd met uitjes, borrels en teambuilding activiteiten.”

Word jij onze collega?

Zie jij jezelf al werken tussen deze collega’s? Dan ontmoeten we je graag!

Bekijk alle vacatures