Ontmoet onze collega’s

Kom je werken bij Smartphonehoesjes.nl dan krijg je er een tal van nieuwe collega’s (en vrienden) bij! Een aantal van hen begroeten je alvast hieronder.

Fenna

Fenna Beckers

Fotograaf

Groei: “Smartphonehoesjes.nl is altijd in beweging! Iedereen is gemotiveerd om te groeien en dat zie je terug op de werkvloer. Ook persoonlijke groei staat hoog in het vaandel: hard werken wordt beloond!”

Ondernemen: “Groei vereist van iedereen een flexibele werkhouding om te kunnen meebewegen met de markt waarin wij opereren. Zie je een nieuwe kans? Dan wordt jou de ruimte geboden om deze kans te pakken. Alle medewerkers hebben een ondernemersgeest, dat is onze kracht.”

Plezier: “Wat ik misschien nog wel het belangrijkste vind in ons bedrijf, is dat er ruimte is voor ontspanning zonder het harde werken uit het oog te verliezen. Je kunt jezelf zijn in het leuke en jonge team, de sfeer is goed en ondertussen werken we keihard aan een topresultaat. Resultaat behaald? Uiteraard wordt dit gevierd met een mooi feestje!”

Eveline

Eveline Jansen

Project Manager

Groei: "Zowel op persoonlijk als professioneel vlak speelt groei een belangrijke rol binnen Smartphonehoesjes.nl. De lat ligt hoog en de ambitie nog hoger, waardoor je persoonlijke ontwikkeling zeker niet stil blijft staan!"

Ondernemen: "Een ondernemende geest staat centraal binnen Smartphonehoesjes.nl. Kansen worden gespot en vanuit een vrij competitieve drang ten opzichte van onze concurrenten zijn en blijven we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden."

Plezier: "Het team is vrij jong en iedereen heeft eenzelfde soort mindset: hard werken, maar wel met heel veel plezier! Iedereen is super collegiaal, er hangt een hele chille sfeer en de vrijdagmiddagborrels zijn echt top!"

Arnout Corbeek

Country Manager - BNL

Groei: "Smartphonehoesjes.nl is een plek waarbij ik mij dagelijks kan ontwikkelen. Zie je een kans? Dan word je gestimuleerd om deze te pakken. Zo heb je het gevoel echt bij te dragen aan de groei van het bedrijf en kun je zelf meegroeien!"

Ondernemen: "Doordat wij actief zijn in een pure e-Commerce omgeving moeten wij als bedrijf in staat zijn om ons constant aan te passen aan de veranderende markt. Dit vraagt niet alleen een ondernemersgeest van onze eigenaren, maar van het hele bedrijf!"

Plezier: "Ik word omringd door een groep jonge enthousiaste collega’s die het werk erg leuk maken. We werken hard, maar vieren ook regelmatig een feestje!"

Dyon

Dyon van Empelen

Manager Supply Chain

Groei: “Als medewerker bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Smartphonehoesjes.nl zorgt ervoor dat je continue blijft leren en daardoor meegaat in de groei die we als bedrijf meemaken. Iedere dag leer je weer iets nieuws en dat maakt dit bedrijf zo mooi en dynamisch!”

Ondernemen: “Als teamleider van de afdeling Logistiek werk ik met 60 medewerkers samen. Ik voel mij verantwoordelijk voor de afdeling en zie de afdeling dan ook als mijn eigen kleine onderneming. Ik ben betrokken bij processen en houdt mij daarnaast zoveel mogelijk bezig met de medewerkers. Dit zodat ik continue weet wat er speelt binnen (en eventueel buiten) mijn afdeling. Hierdoor kunnen we blijven optimaliseren, wat uiteindelijk resulteert in successen!”

Plezier:“ Gemiddeld spenderen wij 90.000 uur van ons leven aan werk! Dat is enorm veel, toch?! Voor mij is het dan ook zeker belangrijk dat de sfeer goed is. De wekelijkse borrels, leuke bedrijfsuitjes en de sfeer binnen alle afdelingen + samenwerking maakt dat ik met veel plezier naar werk ga!”

Glenn de Rooij

Customer Succes Manager B2B

Groei: "Groeien is het sleutelwoord in de organisatie en dat weerspiegelt zich ook op onze zakelijke afdeling. Zowel in de diepte als in de breedte worden er allerlei ontwikkelingen ingezet die ervoor zorgen dat we een dynamisch en vooruitstrevende organisatie blijven.”

Ondernemen: "Het bedrijf ontwikkelt zich heel hard en sleept je mee in haar groeispurt. Je kunt op allerlei wijzen doorstromen binnen de organisatie en hebt vooral zelf in de hand welke richting je opgaat. Groei brengt vrijwel altijd nieuwe kansen met zich mee!”

Plezier: "Plezier is gegarandeerd als je met een groep gelijkgestemde collega’s in dezelfde leeftijdscategorie werkt. We hebben met zijn allen hele serieuze plannen opgemaakt, maar willen wel veel lol beleven tijdens de uitvoering ervan!”

Walter

Walter Meis

Administrateur

Groei: “Smartphonehoesjes.nl geeft je de kans om je te ontwikkelen en te groeien binnen je vakgebied, maar ook daarbuiten. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen bij Inkoop en werk ik nu met veel plezier op de Finance afdeling.”

Ondernemen: “In een snel ontwikkelende markt is het belangrijk om snel te schakelen en om te durven ondernemen. Op de Finance afdeling zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is en iedereen onbezorgd kan ondernemen.”

Plezier: “Vrijdagmiddag gaat de tap open en sluiten we de week af met een vrijdagmiddag borrel. Altijd gezellig! Ook een potje pingpongen of FIFA zit er altijd wel in.”

Cindy Schutterop

Coach Customer Service

Groei: “Doordat Smartphonehoesjes een jong en groeiend bedrijf is, ontstaan er veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en is er veel uitdaging in het werk. Iedere dag is anders en je hoeft je nooit te vervelen!”

Ondernemen: “Het bedrijf zit vol in ontwikkeling. Ieder kwartaal is er een stand-up met het gehele bedrijf, waar vol enthousiasme wordt verteld over de ontwikkelingen. Hierdoor blijf je op de hoogte van wat er speelt en wat de verbeterpunten zijn. Hier kun je als bedrijf op inspelen en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden.”

Plezier: “Naast het harde werken, zijn er leuke borrels, gezellige bedrijfsfeestjes en hangt er een onwijs fijne en ontspannen sfeer binnen het bedrijf!”

Word jij onze collega?

Zie jij jezelf al werken tussen deze collega’s? Dan ontmoeten we je graag!

Bekijk alle vacatures